Mallisto

Kitaroita soittavalle kansalle

Jamster

Jamster on perinteisiin nojaava kiinteätallainen rokkikone soittajalle, joka haluaa mutkattoman soittimen omalla kokoonpanollaan. Eikä ole pakko soittaa rokkiakaan.

Kuiske Petri Matero Signature

Kuiske

Kuiske Petri Matero Signature. Tämä Petelle tehty kitaramalli on kevyt soittajan työkalu. Päällepäin katsoen vaikuttaa varsin perinteiseltä soittimelta, mutta sisältää tavanomaisuudesta poikkeavia ratkaisuja.

Arvo Electric guitar

Arvo Electric Guitar

Arvo on suomalainen kitara, joita valmistetaan tilauksesta vakiomallina, jolloin hinta saadaan kohtuulliselle tasolle. Keveys, huokeus, soitettavuus, kuvaavat hyvin Arvoa. Lue Lisää suomalaisesta sähkökitarasta!

Suomipuu-T

Tuttu geneerinen kitaramalli, mutta kokonaan suomalaisista puista rakennettu. Näitä rakennetaan mahdollisuuksien mukaan, kun sopivaa puuta on saatavilla. Tässä kyseisessä yksilössä on kotimaista poppelia, koivua ja pihlajaa.

Suomipuu-B

Rakenteilla on myös bassomalli lähipuusta. Tämä yksilö sisältää koivukaulan ja -otelaudan lisäksi saarnivaahteraisen rungon.

New York Fusion Electric - Kuva: Kaksi Kitaraa

New York Fusion Electric

NYFE akustinen nylonkielinen soitin tehtiin myös kohtuullinen myyntihinta mielessä. Soitin on yhdistelmä klassisen, teräskielisen ja flamenco-kitaran ominaisuuksista. Myynti: Kaksi kitaraa.